MKB Werkplek Online

De MKB werkplek is een van de populairste in Nederland door de uitstekende kwaliteit/prijs verhouding. Met het MKB werkplek online pakket bent u altijd verzekerd van uw gegevens, zelfs als uw computer crasht. KPN zorgt ervoor dat al uw gegevens worden opgeslagen op een externe server, waardoor u altijd de juiste gegevens bij de hand heeft! KPN heeft zich in al die jaren dienstverlening steeds weer bewezen, wat voor de betrouwbaarheid en zekerheid van uw bedrijf of organisatie een uitstekende oplossing biedt. KPN heeft drie verschillende soorten pakketten om te voldoen aan uw behoefte. Het gaat hierbij om:

 • De MKB Werkplek Basis
 • De MKB Werkplek Online
 • De MKB Werkplek Plus

De MKB werkplek basis

KPN heeft pakketten samengesteld voor zowel grote als kleine organisaties. Wanneer u een bedrijf heeft van ongeveer 1 tot 5 medewerkers is dit een uitstekende oplossing.

Ligt uw behoefte bij:

 1. de zekerheid van een automatische backup?
 2. altijd de juiste bescherming?
 3. ondersteuning door deskundige IT’ers?
 4. zorgeloos werken?

Kies dan direct voor de MKB werkplek Basis pakket!

De MKB werkplek online

Dit is misschien wel de populairste van de drie oplossingen, omdat de “cloud-technologie” tot 1 van de toekomst middelen behoort. Deze werkplek beschikt over een volledige cloud omgeving en is geschikt voor elk type bedrijf of organisatie. KPN denkt in werkoplossingen en dit is daarom ook 1 van de best verkochte werkoplossingen voor bedrijven en ondernemers.

Ligt uw behoefte bij:

 1. dit alles voor een vast bedrag per maand?
 2. overal bij uw bestanden kunnen?
 3. overal kunnen werken?
 4. op veel verschillende locaties werken?
Kies dan direct voor de MKB werkplek online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *