Veilig Online KPN

Het Veilig Online KPN abonnement is eigenlijk een combinatie van twee afzonderlijke zakelijke diensten van KPN. Veilig Online bestaat uit het Back-up Online pakket van KPN en het Internet veiligheidspakket. De voordelen van dit combinatie pakket zijn enorm, omdat de betrouwbaarheid en veiligheid van uw netwerk hiermee erg versterkt wordt.

Met het Back-up Online pakket worden er automatisch en onbeperkt back-ups gemaakt van uw bedrijfsgegevens, zodat u altijd verzekerd bent van een terugval op uw oude bedrijfsgegevens voor als het een keer fout gaat. Is er bijvoorbeeld een brand geweest of heeft u per ongeluk een bestand gewist? Zelfs bij diefstal blijven uw gegevens bewaard, waardoor u bedrijf blijft functioneren. Dit pakket is geschikt voor zowel grote als kleine organisaties en bedrijven.

Het internet veiligheidspakket van KPN zorgt voor een extra controle op het inkomende en uitgaande verkeer. Het veiligheidspakket van KPN is als beste uit de test gekomen. Uw netwerk en omgeving blijft hiermee beveiligd tegen malware en infecties, neemt het minste ruimte van uw geheugen in beslag en schoont het systeem het beste op.

Maak nu zo snel als u kan gebruik van het Veilig Online pakket van KPN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *